查看: 5422|回復: 13
收起左側

《Super Mario 3D World》短片速遞

1# 大        中 小        發表於 2013-10-28 10:42 AM  只看該作者     分享   轉播
《Super Mario 3D World》短片速遞 E-mail 此主題給朋友
http://www.youtube.com/watch?v=q ... ure=player_embedded

其實Wii U就算點冇遊戲,《Mario》系列都總會吸到一班支持者。嚟緊將會推出嘅就係呢隻《Super Mario 3D World》,傳統玩法變成3D都唔係第一集,不過唔係成日轉視點,都保留番好濃厚嘅傳統動作風味。今集大叔有大量變換,而且可以操控嘅角色有4名,而且有多人參與嘅小遊戲,Wii U機主冇理由唔買啦。日版11月21日推出,5,985円。
heatlevelOculus Rift首發為何選擇《空甲聯盟》?上帝視角惹人愛
heatlevel公投後首見血 克島烏兵被殺
heatlevel政改諮詢收約1萬份意見 較多集中提名程序
heatlevel蓮香樓燒鴨扮燒鵝 主管罰八千元
heatlevel兩示威者上月衝突死亡 家屬控英祿謀殺
heatlevel韓高中生遲到 老師罰頭撞牆致死
heatlevelZANAC X ZANAC
heatlevel洛克人 X6秘籍
heatlevel最終幻想8-重要卡片獲得法
heatlevel生化危機3 秘籍
heatlevelSony揚眉吐氣!PS4 1月全美銷量達Xbox One近兩倍
heatlevel食漢堡包等於食鞋底?

回復

感謝大大的分享
回復

感謝大大分享
回復

感謝大大分享
回復

感謝大大分享
回復

原來是這樣
以前都找不到類似的資訊
謝謝囉
回復

我們不賣神裝、王卡,也絕無親友!!
我們只想打造一個公正、公平、愉快的平台,供大家練功、打寶、聊天,本服GM團也很盡心盡力,不段修正遊戲內容錯誤、新增官方或非官方的遊戲道具、持續研發創新遊戲系統,我們的用心,除了老玩家的支持以外,也歡迎新入的朋友們能與我們一起體驗屬於我們的~ : )
回復

感謝大大分享
回復

謝謝大大分享
回復

感謝分享喔!!
回復

感謝分享喔!!
回復

其實Wii U就算點冇遊戲,《Mario》系列都總會吸到一班支持者。嚟緊將會推出嘅就係呢隻《Super Mario 3D World》,傳統玩法變成3D都唔係第一集,不過唔係成日轉視點,都保留番好濃厚嘅傳統動作風味。今集大叔有大量變換,而且可以操控嘅角色有4名,而且有多人參與嘅小遊戲,Wii U機主冇理由唔買啦。日版11月21日推出,5,985円。
回復

感謝大大的分享
回復

++++++++++++++++++++++++++++
回復