返回列表 發新帖
樓主: jacksondir
收起左側

【水月石器】新开4.0+版本,无融合, 有挂双开,公益养老服!

monster523 發表於 2019-7-15 01:03
笑撚死~我的服~
睇黎你都係徹頭徹尾柒落去~
訓啦柒頭

你證據的確剪頭剪尾我講也是事實
抹黑人.請提高你的文化.你的文化太高了.但不夠高.需要更高.才去抹黑吧.

你的服是否沒人玩需要周圍去抹黑,,
不講品德不講證據.聽你亂吹.

其他人會看得見誰是講事實

有問題不加即時通 .要論壇狂發貼..真是叻叻的.

證據也是剪頭剪尾.在論壇上講哂粗口代表要驚你嗎
如果是的話我成全你吧 我好驚~~~哈哈 你的心理變回正常人嗎
文化這麼高的人士~~

回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:08
你證據的確剪頭剪尾我講也是事實
抹黑人.請提高你的文化.你的文化太高了.但不夠高.需要更高.才去抹黑吧.
...

都係果句啦~
我第一日玩 就淨係入到香港線路~
回報完你刪我PO先新增新既檔再入到其他線路~
你唔認柒左咪繼續囉~
我回一個你就回一個睇你開服開得"幾大方"
我截圖梗係截我要比你睇既圖啦 唔通我成個screen比曬你睇咩ON9仔
最撚慘我唔講你連我ID係乜都未撚知~咁廢既GM真係少見~
VPN?你論壇刪完我PO封我RANDOM IP唔換個點睇到你開埋D ON9 PO姐~?
我回報比你知個香港線路DELAY你就刪PO 你又睇下你自己"幾大方"~"幾好品德"~
我就乜服都冇開~開服既係你~
你柒影響既都只會係你~
我就只係個玩家~DEL左隻GAME就KO左你啦~
唔知你同我嘈乜~打字又唔正常~繼續柒啦傻仔~~~開服既同我呢D遊客玩家口角之爭有撚用咩~
冇人要你驚~我想屌你笑9你姐~

回復

什麼抹黑的我不懂
但我只知道別的服沒有人能回答我這位超過10年沒碰石器的玩家問題...
只有這的GM肯回答我 還一步一步的教學
就連我寵物欄滿 解個五兄弟任務沒辦法拿人龍跟道具
只能丟了結晶 失望的回村
GM都還搶著約時間要補給我
我都不知道這樣的GM哪裡找?
有GM的聯絡方式你不用
在論壇留個言被刪了就在那惱羞發黑文取暖
請別在這秀下限了 第一次玩SF嗎?
不穩 會LAG的多的是...難道你玩一個要黑一個?
還是你專門找SF黑的 而不是找SF玩的?
回復

monster523 發表於 2019-7-15 01:28
都係果句啦~

又拿不出證據上來.//又是剪頭剪尾貼出來
心有屎才會這樣做吧~~
回復

sa015791 發表於 2019-7-15 01:31
什麼抹黑的我不懂
但我只知道別的服沒有人能回答我這位超過10年沒碰石器的玩家問題...
只有這的GM肯回答我  ...

SF多的很~這個不玩可以玩別個~
我看不慣他態度~又刪PO~我就來這邊說阿~
刪不了PO就來跟我口角~我又沒差~
開口閉口抹黑~他有處理我問題?
還是刪PO就是處理了(笑~
主觀意見各有不同 你就繼續開心玩就事了參一腳不就多餘?
不然你覺得這麼一個開服的會怕我一個遊客玩家?
回復

monster523 發表於 2019-7-15 01:28
都係果句啦~

你又知道我不知你的ID.真是喜歡搞笑
如果你喜歡玩抹黑人的.證明你的服沒人玩了
真是好的文化.又拿不出證據上來 證據剪頭剪尾真是信你才奇怪吧
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:36
又拿不出證據上來.//又是剪頭剪尾貼出來
心有屎才會這樣做吧~~

你睇下我打咩字先回啦~
唔駛係度自吹自擂~

P.S 身有屎 定 心有屎? 唔好柒啦好肉酸呀你~
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:37
你又知道我不知你的ID.真是喜歡搞笑
如果你喜歡玩抹黑人的.證明你的服沒人玩了
真是好的文化.又拿不出證 ...

我的服是什麼?連我都不知道~
幻想夠了嗎弱智仔?還是沒吃藥?
選擇性回覆不如你就咪L回啦~
回復

monster523 發表於 2019-7-15 01:37
SF多的很~這個不玩可以玩別個~
我看不慣他態度~又刪PO~我就來這邊說阿~
刪不了PO就來跟我口角~我又沒差~

看不慣.又要喜歡抹黑,連證據都要剪頭剪尾.
誰是口角..是你口角人說我口角你.真是喜歡口角人嗎..
說賺港台錢.但係你是內地人  為什麼要扮港台呢
心有屎吧
回復

monster523 發表於 2019-7-15 01:40
我的服是什麼?連我都不知道~
幻想夠了嗎弱智仔?還是沒吃藥?
選擇性回覆不如你就咪L回啦~

要知道嗎..我也知道你沒吃藥.在人家貼到喜歡講粗口吧

你的證據喜歡剪頭剪尾.你真係不好貼吧.貼到成張剪圖
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:41
看不慣.又要喜歡抹黑,連證據都要剪頭剪尾.
誰是口角..是你口角人說我口角你.真是喜歡口角人嗎..
說賺港台 ...

你又真係好好笑架喎~
教埋你~IP可以查位置~查下先再講啦低能仔~
話說~我的服~是什麼服~?你幫我開的~?怎麼連我都不知道自己有開服?
口角都未知點解~你就收下皮先啦~
單方面就唔叫口角啦~
柒少陣好冇~冇文化係你~打字都未打好...唉~可憐你~
辛苦你同我吹咁耐~理解能力又差~辛苦曬~好耐心呀你~~
最撚好笑係~最好大陸仔會咁打字啦~覺得你真係ON9架喎
今時今日有咁ON9既人...真係好少見~
回復

抹黑者真是沒銀用了
有QQ不加群不加好友問.需要係論壇狂發貼嗎?
抹黑者真是喜歡不認..
正常.有誰抹黑者會抹黑.
有即時通加就不加.要去論壇狂發貼嗎

你證剪頭剪尾證據偷笑

誰是誰廢.一眼就清楚了

回復

monster523 發表於 2019-7-15 01:44
你又真係好好笑架喎~
教埋你~IP可以查位置~查下先再講啦低能仔~
話說~我的服~是什麼服~?你幫我開的~?怎麼 ...

需要睇你IP嗎看你QQ已經清楚了.有QQ不加需要去論壇狂發貼??

真心目的就是抹黑

裝B不要裝到這樣吧女~

回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:49
需要睇你IP嗎看你QQ已經清楚了.有QQ不加需要去論壇狂發貼??

真心目的就是抹黑

呢D咪係你ON9仔眼光小囉~
QQ號資料=一切係你呢D傻仔先會咁諗既姐~回報一個PO=狂發貼~你又KAI既~
你唔刪PO我會再PO??
你有回覆過? 完全冇
真係笑你ON9怕你嬲~
N年冇用垃圾大陸QQ 你叫我加你?笑撚死~
你唔識回PO?刪PO??ON9仔
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:49

真心目的就是抹黑

定係你以為PO個我幾年冇用既QQ就代表你知道一切??
咁撚廢我勸你不如關服罷啦弱智仔~
回復

monster523 發表於 2019-7-15 01:54
呢D咪係你ON9仔眼光小囉~
QQ號資料=一切係你呢D傻仔先會咁諗既姐~回報一個PO=狂發貼~你又KAI既~
你唔刪PO ...

有QQ不加群不加好友了解
要去論壇發貼抹黑..真係搞笑了.

每次都選擇性不答.真是真正抹黑者...
你所謂證據剪頭剪尾..
有QQ不去加GMQQ問加入群問..需要在論壇狂發貼問..

你說幾年沒用就幾年沒用.又是得把口沒證據喇
所謂證據抹黑人證據需要剪頭剪尾.
口口聲聲說人大陸仔.你連基本尊重都沒有...學人抹黑人

回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:56
有QQ不加群不加好友了解
要去論壇發貼抹黑..真係搞笑了.

係你D大陸仔先會用QQ既姐~
呢D垃圾APP冇用N年你同我講QQ~Q你老母咩傻仔
開個論壇唔比人問 身有屎果個係你咋?

你個香港線路廢唔識刪左佢~?
主程式檔唔識放完整既IP檔要搞到我去開PO問?
笑撚死~呢D咪你身有屎柒左唔撚認答D唔答D囉傻仔~
我屌緊你仲要尊重你??? 唔好引我笑啦ON9仔;P;P
回復

【游戏简介】
水月石器7月19日新开
●有挂服,5倍经验(周末10倍),经验共享,限制双开。(多开封开)●经典养老,复古不挖坑,声望即可拥有一切!
●4.0+无融合版本,独创马年会所,人狼白虎任务;
●以4.0版本内容为基础丰富了新地图和新任,创新魔改;
●符合现代石器玩家需求,练级轻松,任务快捷完成,简单上手,刺激不爆肝!
●支持私下交易,可提供担保服务,商人福音,娱乐赚钱两不误。
●QQ群号:709418473
回復