查看: 18347|回復: 42
收起左側

【水月石器】新开4.0+版本,无融合, 有挂双开,公益养老服!

回復

太好玩了  大家一起来玩呀!!!!!!!!!
回復

垃圾SF 伺服太過DELAY到其"論壇"回報BUG
卻一直被刪文而沒有正面回應
伺服器內有如死城
DELAY好幾秒又不改善哪會有人玩
別為了薜錢而開服啦。
回復

monster523 發表於 2019-7-9 16:19
卻一直被刪文而沒有正面回應monster523 發表於 2019-7-9 16:19
伺服器內有如死城

monster523 發表於 2019-7-9 16:19
伺服器內有如死城
回復

我是台灣玩家, 說實在我一開始進去也是有延遲問題因為我設定錯誤只能進到香港區域, 加了LINE之後GM也立刻協助處理, 就只是因為我主程式少了個補丁,  安裝完補丁就順利了, 明明有及時通訊軟體為什麼不加?? 還要怪罪到論壇上,   別抹黑一個誠心的架構者, 看評論不如玩了才知道~ 推一個
回復

親身體驗差就是抹黑~
所以他們論壇刪PO沒回應就是好SF嗎?
笑不笑死人:lol
回復

monster523 發表於 2019-7-11 11:32
親身體驗差就是抹黑~
所以他們論壇刪PO沒回應就是好SF嗎?
笑不笑死人 ...

連遊戲都沒有進入就說親身體驗. 連入論壇都要使用VPN 隱藏自己IP
是否抹黑你才知道
我們每一個玩家也很順暢.

真是可惜這幾天來抹黑..搞事.為什麼要回你嗎?

某服真是喜歡到處抹黑某服真是不是好SF了..
有QQ不入群了解和聯絡GM..需要係論壇發貼

抹黑者真是爛鬼

回復

abc192257 發表於 2019-7-11 20:40
連遊戲都沒有進入就說親身體驗. 連入論壇都要使用VPN 隱藏自己IP
是否抹黑你才知道
我們每一個玩家也 ...

話你ON9怕你嬲~
沒有進入怎會知道DELAY那麼大
進論壇在BUG回報區留言被GM刪PO刪帳(可惜GM太爛帳號可以一直申請)
使用VPN?隱藏自己?別空口說白話拿點証據來看看我就有証據 請看圖 在回報區留言3次被刪PO然後封我IP 笑死人~
也難怪整個論壇只有GM發文~根本沒人玩 卡到笑出來~

別服?我就沒玩別服 看不懂你說哪個既然你說我換VPN我就換VPN去看看~
笑不笑死人 一個只有GM自己自HIGH的論壇開PO說我抹黑~
而且我沒進入又怎麼有遊戲ID呢?又怎麼只進了香港線路呢?用一下腦袋再反駁吧...
然後這個只有GM在PO的論壇~連回報區都刪了
笑不笑死人~繼續去做你的大陸人生意吧(阿~不是有個QQ詐騙被封永久?)
弄到有DELAY還想賺港台玩家~
回報竟然=抹黑
也難怪那麼不能接受事實~
阿~圖2~開服主要不是開來賺錢~我笑而不語~
再回你一個 有沒有進過服就自己看圖 還是要說這不是你的服?(笑

就只有我肯去試就說近排抹黑很多~
笑不笑死人 就我在留言說體驗差~
裝分身也裝好一點阿 臨時演員都是演員~~~還是168論壇沒分回覆要開分身回我阿(www
玩家體驗差就是你沒有放需要的補丁在之前就放上
回報給你知就是試了讓你發覺補丁是要放上的
為了掩蓋自己的疏忽就說玩家在抹黑阿~這邊你沒法刪文?拍謝啦www
真係屌你都曬9氣0.0~~~

回復

monster523 發表於 2019-7-14 14:45
話你ON9怕你嬲~
沒有進入怎會知道DELAY那麼大
進論壇在BUG回報區留言被GM刪PO刪帳(可惜GM太爛帳號可以一直 ...

你跟本就是使用VPN 不用還裝B吧

抹黑就要認吧
我也習慣了近排很多人來我服係到搞搞陣.

也入來玩玩才知道喔.真是喜歡周圍抹黑.
連使用VPN 都不認.也習慣了..
你要抹黑好心把心機搞好你的服吧.不好只是周圍抹黑.

這幾日不段在搞搞陣

遊戲圖真是喜歡做假相.你現在進入來影相就扮玩家.真係偷笑喔.

張圖還要剪頭剪己尾. 心有屎嗎

不好意思吧.delay還好說.遊戲都沒有進入都學人說delay

加上你要抹黑真是阻止.抹黑真是要認吧

提醒:張精神把你們服搞好吧.不需要開QQ來騙我們玩家錢

偷圖改名來騙我們玩家錢.這些要玩抹黑騙錢.真係小人喔.

你覺得我似開服賺錢就開服賺錢吧,

我們玩家都知道事實.不需要你們抹黑人知道吧
回復

abc192257 發表於 2019-7-14 23:46
你跟本就是使用VPN 不用還裝B吧

抹黑就要認吧

都係果句啦 話你ON9怕你嬲 我有冇玩自己查我ID咪知囉傻仔
你有我IP架嘛~咪睇我本身玩到幾LV囉
自己個服柒撚左係度話我抹黑~
我個服咩IP呀?我開左係邊度?收皮啦傻仔
你就繼續覺得我抹黑啦
一個服~夠爛~唔駛抹自然都會黑~係咁啦ON9仔
玩家當開服主
我真係笑你都多9餘=.=
咪話比人知你冇料連我係玩家定開服既都未撚識分囉~
回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:29
都係果句啦 話你ON9怕你嬲 我有冇玩自己查我ID咪知囉傻仔
你有我IP架嘛~咪睇我本身玩到幾LV囉
自己個服柒 ...

繼續抹黑吧..你真是無料子..有料子就不需要周圍抹黑吧
用VPN 還裝B.

玩過玩家都知事實..只好說好心處理們的服吧.不需要花心思去抹黑其他服

無料子才需要周圍去抹黑

話人爛.但你個服更爛.爛到要周圍抹黑
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 00:35
繼續抹黑吧..你真是無料子..有料子就不需要周圍抹黑吧
用VPN 還裝B.

你係腦殘定腦弱?
自己睇下我ID 怪獸 小怪獸 大怪獸 係咪有玩再同我講廢話啦
弱智仔~
係自己論壇開個回報區人地回報你就刪PO
唔唱你呢D ON9服就有鬼~繼續自HIGH啦~

回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:37
你係腦袋定腦弱?
自己睇下我ID 怪獸 小怪獸 大怪獸 係咪有玩再同我講廢話啦
弱智仔~

哈哈.
2019-07-14 15:13:30  入來影相扮玩家  你可以繼續亂吹
怪唔得 入來影完相.要剪頭剪尾
怕比人踢爆要2019-07-14 15:13:30 入來影相扮玩家.
回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:37
你係腦殘定腦弱?
弱智仔~

你要玩抹黑.唔通給你留貼給你抹黑.真心搞笑了真是有問題可以加即時通.不需要論壇狂發貼
加即時通很多人幫到你.不加即時通.要論壇狂發文..偷笑喇
要抹黑本服真是只有爛服才喜歡周圍喜歡抹黑..
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 00:44
你要玩抹黑.唔通給你留貼給你抹黑.真心搞笑了真是有問題可以加即時通.不需要論壇狂發貼
加即時 ...

算啦 同你講都係曬氣 ON9咁款= =
冇証冇據就話人抹黑 抹你老母咩~
成個低能仔咁抹黑抹黑~返鄉下啦
得果十幾人玩~你咪繼續自HIGH囉 係咁啦~弱智仔~
回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:48
算啦 同你講都係曬氣 ON9咁款= =
冇証冇據就話人抹黑 抹你老母咩~
成個低能仔咁抹黑抹黑~返鄉下啦

誰是ONX 真係好多人才會知道.
你的證據剪頭剪尾.還要喜歡人身攻~
登入7月14日登入來影相 就是扮玩家..

誰是低級要喜歡周圍抹黑 好心管好你的本服才好出聲吧

抹黑又要人身攻擊.真是......
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 00:41
哈哈.
2019-07-14 15:13:30  入來影相扮玩家  你可以繼續亂吹
怪唔得 入來影完相.要剪頭剪尾

怕你連我個名叫咩都未撚知呀垃圾開服撚~
又係咁~廢柴冇技術~個SER又廢梗係特別怕人抹黑~
可惜~我冇開任何服~完全係你自己係度幻想~
醒啦~弱智仔~
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 00:51
誰是ONX 真係好多人才會知道.
你的證據剪頭剪尾.還要喜歡人身攻~
登入7月14日登入來影相 就是扮玩家..

本乜撚野服~
人身攻擊你就梗撚左架啦~
你咁撚柒~
幻想少陣啦DLLM
你咁撚ON9亂話人抹黑唔通我仲同你客氣?弱智仔果然係弱智仔~
回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:52
怕你連我個名叫咩都未撚知呀垃圾開服撚~
又係咁~廢柴冇技術~個SER又廢梗係特別怕人抹黑~
可惜~我冇開任何 ...

繼續裝B吧. 你喜歡人身攻擊沒所謂
同你講證據.你的證據又是剪頭芽尾
誰是廢server玩家就會清清楚楚.
不需要信你的抹黑者說話
真是爛鬼服喜歡周圍抹黑.拿出證據都是剪頭剪尾.真是搞笑者抹黑者
做人需要有一些品德 又需要抹黑又要人身攻擊 真是頂級極品玩家.
回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:54
本乜撚野服~
人身攻擊你就梗撚左架啦~
你咁撚柒~

這個玩家真是喜歡人身攻擊.
誰是柒大家有眼所見吧
拿出證據出來也要剪頭剪尾
還喜歡人身攻擊 這種文化真是非常高..
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 00:54
繼續裝B吧. 你喜歡人身攻擊沒所謂
同你講證據.你的證據又是剪頭芽尾
誰是廢server玩家就會清清楚楚.

對住你呢D狗都不如既廢柴要同你講品德~?
刪PO就最有品德~
個服柒撚左刪PO你同我講品德~
收皮啦弱智仔~

回復

monster523 發表於 2019-7-15 00:57
對住你呢D狗都不如既廢柴要同你講品德~?
刪PO就最有品德~
個服柒撚左刪PO你同我講品德~

真是沒品德的人真是很難溝通
抹黑者來本服抹黑.緊係需要刪post了
本服是否是柒在.其他人會看見.但大家看見到你真是柒在了
你可以不需要講品德.但我也知道你已經沒有品德了
你打字語言顯示出你文化是非常高..我也比不上你
希望你學好更高文化水平吧...祝你的服步步升天吧
回復

abc192257 發表於 2019-7-15 01:00
真是沒品德的人真是很難溝通
抹黑者來本服抹黑.緊係需要刪post了
本服是否是柒在.其他人會看見.但大家看 ...

笑撚死~我的服~
睇黎你都係徹頭徹尾柒落去~
訓啦柒頭

睇你打字都已經有障礙咁款~
除左覺得你弱智都冇咩可以解釋你點解咁ON9~

係咁啦~反正你都係抹黑抹黑呢D廢話~冇新意 屌你都冇意思~898~
回復